EU logos

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!

Pentru informatii si comenzi va stam permanent la dispozitie

0722 398 356

despre noi

About us

Asociatia MERIT a dezvoltat activitatea de curatenie profesionala in cadrul punctului de lucru ACURAT, oferind servicii la un standard inalt de calitate.

Plecand de la idea ca nevoia de curatenie este un factor important in desfasurarea activitatilor zilnice, atat in cadrul firmelor cat si in spatiul intim al locuintei, ACURAT isi propune sa asigure cu seriozitate implinirea acestei nevoi, oferind servicii prompte si de o maxima eficienta.

Acest obiectiv il indeplinim prin utilizarea unor echipamente profesionale de ultima generatie precum si a detergentiilor si solutiilor aferente recomandate de furnizorul utilajelor, care sunt specifice fiecarui tip de suprafata.

Personalul nostru este recrutat in urma aplicarii unor teste psihologice de selectie si numai dupa analizarea recomandarilor de la ultimul loc de munca. Fiecare persoana a fost instruita si verificata in perioada derulata de la angajare si pana in prezent. Astfel va punem la dispozitie o echipa bine organizata, entuziasta, motivata si disponibila la programe de lucru flexibile, supravegheata atent de un supervizor pentru a raspunde de toate cerintele dumneavoastra.

About us

facilitati

Dotarea noastra cu utilaje noi si performante ne permite sa oferim calitate la un pret competitiv, astfel, echipamentele din dotarea noastra acopera toata gama de servicii profesionale de curatenie, incluzand masini monodisc cu diferite tipuri de perii in functie de suprafata de lucru (covoare, mochete sau suprafete dure), masini de spalat/frecat/aspirat pardoseli, echipamente injectie-extractie, etc.